mandag 3. januar 2011

Tittuten







Foto av Lars Åsmund


Skam og skandale.

Her i Vollaveien ble nylig alle trærne man her kan se hogd ned. Dette var en vakker og inbydende gå tur til Alnaelvas mest ukjente åpne del Tittutgrenda eller Terminalveien som noen liker kalle det. Fra Alna senter kunne man her traske ned i en vakker allé. (Tror det er bøk, men det bryr meg pokker. Store gamle trær er alltid vakkert og energigivendes.) Som en naturlig utflukt for Groruddalens shoppere. Bruen (overgangen) i enden av denne allé i ryggen for oss nå er denne elvas streknings eneste overgang. Og stien som man kommer over til er helt ny for å gjøre klart til som lovet å planlagt, Alnaelvas gjennopning. Dette er rene bakholdsangrepet, selv om det her er snak om årsak: for fjernvarme, så er vi vel mer inovative en som sådan at man kunne klart seg foruten å hogge ned minst 200 år gamle trær.

Nok av triste saker for Alnaelva. Trengte ikke dette!!

Nedenfor er en link til et kart med interaktiv street viu som man kan gå ned på gateplan å oppleve alléen som den en gang var.

http://maps.google.no/maps?hl=no&rlz=1T4ADBF_noNO291NO291&q=vollaveien&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Vollaveien,+0668+Oslo&gl=no&ei=JigiTfzmGsqfOpGuubIJ&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBgQ8gEwAA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar